Nu er det tid til skoleindskrivning

skolebørn
5. november 2018

Hvis dit barn skal starte i skole til næste år, så starter skoleindskrivningen den 19. november

Foto: Efter næste års sommerferie starter godt 475 børn i 0. klasse

Selvom der er længe til første skoledag, så er der snart deadline for indskrivning til skolestart i 2019.

Alle forældre, der har børn født i 2013, eller har et skoleudsat barn fra 2012, har allerede modtaget et brev i e-boks fra den lokale skole om skoleindskrivning. Selve skoleindskrivningen foregår digitalt via borger.dk fra den 19. november og til og med den 2. december. Du kan samtidig skrive dit barn op til fritidsordning (BFO) i kommunen.

Uanset om dit barn skal starte i den lokale folkeskole, en privatskole eller der ønskes udsat skolestart, skal du give besked via indskrivningen på borger.dk.

Informationsaftener på skolerne
For mange forældre er skoleindskrivning mere end bare et klik med musen. Derfor har du i den kommende tid god mulighed for at lære skolerne og fritidsordningerne (BFO) i kommunen bedre at kende.

Alle fem distriktsskoler holder informationsmøder i uge 46-47. Her kan forældre komme og hilse på repræsentanter for skolerne og BFO’en og høre lidt mere om skolernes arbejde og børnenes nye hverdag.

Alle skoleafdelinger er desuden åbne for besøg i dagtimerne til og med den 30. november.

Du kan se, hvornår der er informationsmøder på skolerne her.

Læs mere om skoleindskrivningen på ballerup.dk/indskrivning