Nu hænger børnehuset Kirstinevang sammen

Sammenbygning af Børnehuset Kirstinevang er blevet indviet
1. februar 2017

En ny sammenbygning forvandler Børnehuset Kirstinevang til én samlet institution. De nye rammer skaber en bedre hverdag for både børn og voksne

Billedtekst: Indvielsen af den nye sammenbygning af Børnehuset Kirstinevang på Rugvænget blev markeret på festlig vis. Snoren blev klippet, børnene dansede åh boogie woogie med borgmesteren og der var lagkage og flag. Foto: Flemming Schiller

Nu er det muligt at løbe tørskoet rundt i hele huset for de mange vuggestue- og børnehavebørn i Børnehuset Kirstinevang.

Tre særskilte bygninger er blevet smedet sammen til én bygning, så nu føler børn og personale i Børnehuset Kirstinevang sig endelig som én institution.

Borgmester Jesper Würtzen var med til indvielsen, og syntes godt om sammenbygningen.
- Sammenbygningen er blevet rigtig flot og løser ikke kun et praktisk problem. Der er også blevet ekstra plads til leg, læring og kreativitet, siger Jesper Würtzen.

Børnehuset har fået et løft
Børnene har spændt fulgt byggeriet på sidelinjen, og glæder sig til at tage de nye kvadratmeter i brug.

Udover en ny fælles indgang og et spændende gangforløb, der forbinder bygningerne, er der også blevet plads til en multisal. Multisalen giver mulighed for mange spændende aktiviteter som for eksempel teaterforestillinger og udstillinger af børnenes kreative værker.

Boligorganisationen Kirstinevang har sørget for ombygningen i samarbejde med boligselskabet Almenbo.