Ny sundhedscafé i Hedemagleparken

Nu er der åbnet en ny sundhedscafé i Hedemagleparken
10. november 2017

Mange borgere kiggede forbi til åbningen af den nye sundhedscafé i Hedemagleparken. Her kan de både få et hurtigt sundhedstjek og gode råd om sundhed.

Foto: Tove Munck (th) kiggede forbi den nye sundhedscafé for at få et sundhedstjek af sygeplejerske Eva Sønderberg Larsen (tv) 

Det sundhedsfaglige personale fra Ballerup Kommune havde nok at se til på åbningsdagen for den nye sundhedscafé i Hedemagleparken. Mange lokale benyttede nemlig chancen til lige at få tjekket op på deres sundhed i deres nye, lokale sundhedscafé.

”Vi oplever stor interesse for vores nye café. Det er også nemt. Du behøver ikke bestille tid, men kan komme direkte ind fra gaden og få et hurtigt sundhedstjek eller et godt råd om din sundhed,” siger sygeplejerske Eva Sønderberg Larsen, der var den ene af to sygeplejersker, som borgerne kunne rådføre sig med til åbningen.

Der er både sygeplejersker, rygestopvejledere og andet sundhedsfagligt personale tilknyttet caféen. De hjælper fx med at tjekke blodtrykket, lungekapaciteten eller vægten. Der er også mulighed for en uforpligtende, anonym snak om sundhed og få gode råd om bl.a. kost og motion. 

Sundhedscaféen har åbent hver torsdag i tidsrummet 14.30-16.30. Caféen ligger i Hedeparken 23C, 2750 Ballerup.