Nye pædagogiske assistenter klar til at tage fat

pædagogiske assistenter
8. marts 2019

Sasha, Anders, Rattana og Tobias kan nu kalde sig for pædagogiske assistenter. Mandag fik de overrakt diplomer

Foto: Fra venstre Sasha, Anders, Rattana og borgmester Jesper Würtzen. Den fjerde pædagogiske assistent Tobias var forhindret i at deltage ved overrækkelsen.

Mandag den 4. marts var en stor dag for Anders, Rattana, Sasha og Tobias. Her kunne de nemlig få overrakt deres uddannelsesdiplomer som pædagogiske assistenter. Diplomerne er det synlige bevis på, at de fire har taget en uddannelse, som giver dem et godt fundament for deres videre arbejdsliv og/eller videreuddannelse som pædagog eller socialrådgiver.

Borgmester Jesper Würtzen var selv mødt op for at overrække diplomerne og sende de unge mennesker godt af sted og ønske dem held og lykke i fremtiden.

Om uddannelsen som pædagogisk assistent
På uddannelsen som pædagogisk assistent får eleverne en grundlæggende teoretisk og praktisk viden om pædagogik og professionelt arbejde med børn, unge, handicappede og voksne. Uddannelsen er adgangsgivende til pædagog- og socialrådgiveruddannelsen.
Ballerup Kommune ansætter elever på den pædagogiske assistentuddannelse to gange årligt.

Læs mere: Om Den Pædagogiske Assistentuddannelse (PAU)