Nye stoppesteder til busserne på banegårdspladsen

Fra mandag den 9. oktober får busserne på banegårdspladsen nye midlertidige stoppesteder
3. oktober 2017

Fra mandag den 9. oktober vil busserne ved banegårdspladsen få midlertidige stoppesteder nord for pladsen, mens vi omlægger busterminalen. Enkelte buslinjer vil køre ad andre veje til og fra stationen.

Vi er i fuld gang med at omlægge den nuværende busterminal på banegårdspladsen, og i mellemtiden får busserne nye stoppesteder lige nord for pladsen. Flytningen sker mandag morgen den 9. oktober, hvor du har mulighed for at møde flere af vores medarbejdere, der står klar til at guide busgængerne i den nye retning og svare på spørgsmål om de spændende planer for området.

Vi stiller også skilte op på pladsen, så du kan følge dem, når du skal finde din bus.

Enkelte buslinjer vil køre ad andre veje til og fra banegårdspladsen på grund af omlægningen. Se mere ved at gå ind på ballerup.dk/banegårdspladsen og klikke på "Fodgænger & Pendler".

 

Hvorfor bygger vi på banegårdspladsen?

Vi omlægger busterminalen, så den fylder mindre og giver rum for en ny og dejlig byplads. Det vil skabe større sammenhæng mellem togstation, busholdeplads og bymidte - til glæde og gavn for byens handels- og kulturliv samt for de ca. 20.000 mennesker, der dagligt færdes på pladsen. Den nye busterminal vil stå færdig i slutningen af 2018. Hele projektet støttes af Realdania. Læs mere, og følg udviklingen på ballerup.dk/banegårdspladsen.