Nye toiletter på Ballerup og Skovlunde Station

Nye toiletter på stationerne
16. februar 2017

De offentlige toiletter på Skovlunde og Ballerup s-togstationer er nu åbne igen. Husk mobiltelefonen for det koster en SMS plus fem kroner at bruge dem.

De gamle toiletter på Ballerup og Skovlunde s-togstation er blevet renoveret og udskiftet med moderne betalingstoiletter. Det har længe været et ønske fra borgerne, og nu er de klar til brug.

- Jeg er rigtig glad for, at vi igen tilbyder borgerne denne service. Der var problemer med hærværk på de gamle toiletter, og det tror jeg, vi har fundet en god løsning på med de nye betalingstoiletter, siger Helle Tiedemann, der er formand for Teknik- og miljøudvalget i Ballerup Kommune.

Send en SMS
Der er et toilet på hver station, og det ligger i forbindelse med perronen. For at undgå hærværk er toiletterne låst, og mobiltelefonen skal op af lommen for at få adgang til dem.

Man sender en SMS med en kode til 1412. Koden fremgår af et skilt på døren. Derefter går der få sekunder, og så modtager man en SMS med besked om, at døren til toilettet kan åbnes. Det koster fem kroner plus almindelig SMS takst at benytte toiletterne. 

DSB er på vej med skilte, der viser vej til toiletterne på stationerne. På Ballerup Station er toilettet placeret centralt på perronen bag ved 7-Eleven. På Skovlunde Station ligger det i den østlige ende af perronen.