Nyt kuld pædagogiske assistenter udklækket

dimittender på pædagogisk assistentuddannelse
2. oktober 2018

Tillykke til Bedriye, Ida, Jacquline, Sabrina og Viktoria, som er blevet uddannet som pædagogiske assistenter fra Ballerup Kommune

Bedriye, Ida, Jacquline, Sabrina og Viktoria kan gå efteråret i møde som nyudklækkede pædagogiske assistenter. Igennem de sidste godt 2 år har de været ansat som elever af Ballerup Kommune på pædagogisk assistentuddannelsen. En uddannelse, som har givet dem et godt fundament for deres videre arbejdsliv og/eller videreuddannelse som pædagog eller socialrådgiver.

Den 24. september fik de overrakt deres velfortjente uddannelsesdiplomer af borgmester Jesper Würtzen.

- Jeg er på Ballerup Kommunes vegne stolt af, at vi har været med til at danne rammen for jeres positive udvikling, fortalte han. Jeg ønsker jer alt mulig held og lykke med fremtiden.

I skoleperioderne er Bedriye, Ida, Jacquline, Sabrina og Viktoria blevet undervist på SOSU C i Brøndby, og i praktikperioderne har de arbejdet i en af Ballerup Kommunes vuggestuer, børnehaver, BFO eller specialinstitutioner.

Borgmester Jesper Wurtzen sendte også en tak til de ansatte i daginstitutionerne i Ballerup, der som vejledere, medarbejdere og ledere har investeret tid og energi i de unge, så de kan modnes og får et godt fundament for deres videre arbejdsliv og/eller videreuddannelse.

Næste ansøgningsfrist er den 19. oktober
På uddannelsen til pædagogisk assistent får eleverne en grundlæggende teoretisk og praktisk viden om pædagogik og professionelt arbejde med børn, unge, handicappede og voksne. Uddannelsen er adgangsgivende til pædagog- og socialrådgiveruddannelsen.

Ballerup Kommune ansætter elever på den pædagogiske assistentuddannelse to gange årligt. Det er en forudsætning for at blive optaget, at du har gennemført grunduddannelsen på SOSU C. Næste ansøgningsfrist er den 19. oktober 2018.

Læs mere om uddannelsen her: https://www.sosuc.dk/uddannelser/paedagogisk-assistentuddannelse.aspx