Nyt liv til grønne områder

Nyt liv til grønne områder i Skovlunde, Måløv og Ballerup
3. juli 2017

Mange grønne områder får en overhaling de kommende måneder. Damgårdsparken får nye buske, grusstierne i Egebjerg Bypark får en make-over og der etableres en helt ny sti Østerhøj Naturpark mm.

Udvalgte søer og vandhuller i Måløv, Skovlunde og Ballerup bliver nu gjort mere synlige for alle forbipasserende, og det skaber samtidig bedre betingelser for planter og dyr.

Damgårdsparken i Ballerup får nye buske som led i en generel udvikling af kommunens forskellige buskadser og levende hegn, og der ryddes samtidig op i parkens eksisterende beplantninger.

Bl.a. Pæremosevej i Ballerup får glæde af en hundefold, hvor de firbenede kan rende frit uden snor, mens grusstierne i Egebjerg Bypark og Super Arenaens parkeringsplads bliver udjævnet og får tilført grus.

Ved Møllemosen bliver naturområdet renoveret, og der etableres en helt ny sti i Østerhøj Naturpark.

I alt har Kommunalbestyrelsen bevilliget 1.550.000 kr. til naturgenopretning, udvikling af beplantning, etablering af hundefolde og vedligeholdelse af grusstier og -pladser i Ballerup Kommune.