Nyt netværk for iværksættere i Ballerup

29. november 2016

Ballerup Kommune ønsker at skabe de bedste rammer for iværksættere og har derfor startet et nyt netværk for lokale iværksættere.

Ballerup Kommune har startet et nyt netværk for iværksættere. Netværket giver lokale iværksættere mulighed for at indgå i et netværk med andre ambitiøse iværksættere.

Formålet med netværket er at hjælpe deltagerne med at skabe vækst gennem samarbejde, dialog og sparring. Det gøres ved, at netværket hjælper deltagerne med at skabe nye relationer på tværs af brancher og kompetencer samt give dem inspiration og uvildig sparring.

Inspirerende møder
Netværket mødes cirka ti gange om året og til det seneste netværksmøde i november delte iværksætter Kim Nørgaard ud af sine erfaringer i forbindelse med opstart af virksomheden Legehjul.dk.

Deltagerne kunne blandt andet høre, hvordan Kim Nørgaard fik idéen til legehjul.dk,og hvordan det går med virksomheden i dag.

Plads til flere
Alle iværksættere i Ballerup kommune kan være med i netværket. Der er i dag cirka 25 medlemmer af iværksætternetværket, og der er altid plads til en til.

Der er mange fordele ved at deltage i netværket. Medlemmerne får viden om, hvad der rører sig i Ballerup Kommune inden for iværksætteri, invitationer til at deltage i kommunens konferencer, kurser og fokusgrupper for iværksættere og mulighed for at give sin mening til kende om strategien for iværksætteri i kommunen.

Næste møde er den 14/12 kl. 8:00-10:00 hos Makerspace på Ballerup Bibliotek.

Interesserede kan kontakte erhvervskonsulent Sune Testrup-Friis på sunt@balk.dk eller mobil 21 41 46 67.

Læs mere om netværket her