Over 200 cykel- og hjelmdage udløste førsteplads

alle børn cykler
17. december 2018

1.B fra Måløvhøj Skole afd. Måløv var bedst blandt de deltagende Ballerup-skoler i Cyklistforbundets 'Alle Børn Cykler'-kampagne. Elevernes engagement udløste 2000 kr. i førstepræmie

Klassekassen i 1.B fra Måløvhøj Skole afd. Måløv er blevet forsynet med 2000 kr. ekstra. Det skyldes, at eleverne har haft 202 cykeldage og 201 hjelmdage, da børnemotionskampagnen 'Alle Børn Cykler' fandt sted i to uger i september.

Cyklistforbundet står bag kampagnen, og det flotte resultat fra 1.B udløste en førsteplads i kampagnen her i Ballerup Kommune. Mandag den 10. december kiggede borgmester Jesper Würtzen og Københavns Vestegnens Politi derfor forbi for at lykønske eleverne med cykeldagene, og at de har husket hjelmen stort set hver eneste gang.

I Ballerup Kommune har 744 elever fra 33 klasser cyklet med i kampagnen, og det er sket under mottoet "To hjul - masser af eventyr". Det er i alt blevet til 3140 cykeldage og 2.959 hjelmdage.

FAKTA - ALLE BØRN CYKLER 2018

• Cyklistforbundet står - med støtte fra TrygFonden - bag børnemotionskampagnen Alle Børn Cykler
  • Kampagnen skal inspirere børn til at cykle mere i hverdagen og inspirere skoler og forældre til at bakke op om børns cykling
  • I de to første uger af september dystede klasserne om at cykle så mange dage som muligt. Hver cykeldag gav point til den afsluttende lodtrækning om præmier. Cykling med hjelm gav dobbelt point