Plejecenter Rosenhaven lukker midlertidigt for besøg

Udendørs besøg på plejecentre og botilbud
2. juli 2020

En medarbejder er konstateret smittet med COVID-19 på plejecenter Rosenhaven. Derfor lukker plejecentret midlertidigt for alle besøg.

BEMÆRK! PLEJECENTER ROSENHAVEN HAR IGEN ÅBENT FOR BESØG FRA PÅRØRENDE.

Læs mere: Plejecenter Rosenhaven åbner igen for besøg (fra 20. juli, klokken 12.00)

Ballerup Kommune har et særligt ansvar for at forebygge smittespredning i samfundet – herunder at mindske kontakt mellem smittekæder. Beboere på kommunens plejecentre og botilbud er sårbare borgere. Derfor stopper Ballerup Kommune alle typer af besøg, hvis et plejecenter eller et botilbud er ramt af smitte med coronavirus.

Aktuelt er en medarbejder på Plejecenter Rosenhaven konstateret smittet med COVID-19, og derfor lukker plejecentret midlertidigt for besøg. Beboere, medarbejdere og pårørende bliver informeret om ændringen.

Den smittede medarbejder er hjemsendt, og alle beboere og medarbejdere bliver nu testet for coronavirus. Alle bliver testet to gange – cirka med en uges mellemrum.

Alle besøg er indstillet, indtil alle testresultater er negative for både beboere og medarbejdere.

Plejecenter Rosenhaven orienterer løbende beboere, pårørende og medarbejdere om testsvar, tiltag med mere.