Pop-up forestillinger med KLIMA på skolerne

Teatergruppen KLIMA laver pop-up koncerter på skolerne
13. september 2017

Teatergruppen KLIMA gav i denne uge smagsprøver på musicalen ”Skammerens Datter” på alle skolerne. Det sker som opvarmning til den snarlige premiere.

Billedetekst: Børnene havde rig mulighed for at stille spørgsmål til skuespillerne under pop-up forestillingerne med KLIMA. Her er vi på Skovlunde Skole Nord.

Midt i de hektiske forberedelser op til premieren har KLIMA ryddet kalenderen for at give skolerne smagsprøver på ”Skammerens Datter.”

De 18 skuespillere gav børnene på kommunens 11 skoler en forsmag på udvalgte scener og sange fra forestillingen. Et af højdepunkterne var en urpremiere på den nye, skræddersyede børnesang til forestillingen, som er lavet særligt til KLIMA af ophavsmændene bag musicalen Høg, Aagaard & Svanekier.

Skuespillerne gav også opvisninger i sværdkamp på nærmeste hold til stor begejstring for især drengene. Der er ikke sparet på effekterne. Sværdene er smedet i ægte jern og er kopier af gamle middelaldervåben.

Fakta

• ”Skammerens Datter” har premiere på Baltoppen LIVE den 23. september og spiller frem til den 7. oktober.
  • Musicalen er kulminationen på festivalen, og 1500 glade skolebørn er allerede sikret billet.
  • Som optakt til musicalforestillingen er der også opstået en læringsfestival - Skammerfestivalen. Her går børnene i dybden med bl.a. romanen "Skammerens Datter" af Lene Kaaberbøl, som musicalen er baseret på.