Reception i anledning af den nationale flagdag

flagdag
8. august 2019

Torsdag den 5. september er national flagdag for Danmarks udsendte og veteraner. Kommunalbestyrelsen i Ballerup Kommune vil gerne benytte lejligheden til at sige tak.

Har du været udsendt i international tjeneste for Danmark, og er du bosat i Ballerup Kommune, inviteres du med ledsager og børn til reception i anledning af den nationale flagdag. Kommunalbestyrelsen i Ballerup Kommune vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til de soldater, politifolk, beredskabsfolk, sundhedspersonale og andre, der har været udsendt.

Læs mere: Veterankoordinator

Receptionen finder sted torsdag den 5. september kl. 16.00–17.30 i Atriet på Ballerup Rådhus.

Tilmelding til receptionen sker ved kontakt til Lone Vester på lov@balk.dk eller på telefon 4477 2004 senest fredag den 30. august 2019.