Rejsegilde i Valhalla Børnehus

Rejsegilde i Valhalla Børnehus
9. februar 2018

Et rejsegilde markerede i går torsdag nedtællingen til åbningen af det nye børnehus i Egebjerg.

Foto: Både børn og borgmester Jesper Würtzen var så begejstrede over det kommende Valhalla Børnehus i Egebjerg, at de råbte et trefoldigt leve for det ved rejsegildet.

Både børn og borgmester var begejstrede ved udsigten til det nye børnehus, der er en sammensmeltning af Valhalla i Skoven og Valhalla i Byen. Der ser også ud til at være meget at glæde sig til.

Det bliver nemlig et både spændende og moderne hus. Børn og voksne kan indendørs se frem til at boltre sig i et motorikrum, musikrum og atelier samt et stort fællesområde, som indbyder til masser af aktiviteter og leg.

Borgmester Jesper Würtzen roste i sin tale forældrene og personalet for deres store engagement i planlægning og indretning af det nye hus, da det tydeligvis kommer de mange nye brugere til gode.

Samtidig sørger den arkitektoniske udformning for, at der er en god sammenhæng mellem ude og inde, så den naturskønne beliggenhed virkelig bliver udnyttet.

- Det bliver et superflot børnehus. Der bliver de bedste muligheder for leg, læring og udvikling både indendørs og ikke mindst udendørs på den unikke grund direkte ud til Hareskoven, sagde Jesper Würtzen.

Det nye børnehus står efter planerne klar til brug til sommer.

Borgmesteren holder tale ved rejsegildet i Valhalla Børnehus