Renovering af East Kilbride Badet

East Kilbride Badet lukker fra den 31. marts til 2. oktober pga. renovering
28. februar 2017

East Kilbride Badet er lukket fra april til oktober 2017. Vi lukker badet for at forbedre vandbehandlingen og indeklimaet.

For at leve op til nye krav til behandlingen af vand i svømmehaller, er vi nødt til at lukke East Kilbride Badet i en periode for at opgradere vores vandbehandlingsanlæg.

Mens vi er i gang, ændrer vi også taget. Med den nye tagkonstruktion bliver der lukket mindre direkte lys ind i hallen, og det giver os bedre mulighed for at styre temperaturen i hallen. I den forbindelse sætter vi også en ny energibesparende LED belysning op i hallen.

Derudover arbejder vi på at få en tilladelse til at sætte solceller op på taget, så vi fremover selv producerer den strøm, vi bruger i badet.

Sidste badedag er fredag den 31. marts
Vi har valgt at lukke East Kilbride Badet i sommerhalvåret, hvor svømmehallen har færrest brugere.

Sidste dag for almindelig brug af svømmehallen er fredag 31. marts.

Sidste aktivitet bliver Tritons store forårsstævne i weekenden den 1.– 2. april.

Triton kan bruge Gladsaxe svømmehal
Mens EKB bliver renoveret, har Triton heldigvis fået mulighed for at bruge Gladsaxe Svømmehal. Det betyder, at Triton kan flytte en del af sine svømmeaktiviteter derover i lukkeperioden.

Når Gladsaxe Svømmehal senere på året skal renoveres, får Gladsaxe Svømmeklub til gengæld lov til at bruge EKB. Det er en god løsning til glæde for begge parter.

Andre svømmemuligheder i lukkeperioden
Lige nu arbejder vi på, at de morgenfriske kan svømme om morgenen på Parkskolen. Yderligere information kommer på www.eastkilbride.dk

Vi håber, vores mange aktive svømmere finder andre måder at holde formen ved lige på under lukningen eller bruger de mange svømmehaller i vores nabokommuner.

Læs også: Renoveringen af East Kilbride trækker ud

Nyheden er opdateret den 30. august 2017.