Rigtige Mænd Løbet - skal DU med?

Rigtige Mænd Løbet fyres i gang på Fars Dag den 5. juni 2018
15. maj 2018

Kridt skoene, og kom i form på en ny og sjov måde i selskab med andre friske mænd, når vi skyder Rigtige Mænd Løbet i gang på Fars Dag.

Er du klar på udfordringer som Farve-ræs, Edderkoppen, Hundeproppen, Bobslæden, Bazooka, VVS'eren og en forhindringsbane?  Der er nok af sjove opgaver at tage fat på, når Rigtige Mænd Løbet løber af stablen i Ballerup Idrætsby tirsdag den 5. juni - og alle mænd, som bor i Ballerup Kommune, kan være med!

Et stjerneløb for tremandshold 
Slå dig sammen med to af dine kammerater, kolleger eller naboer, og dan jeres eget superseje tremandshold til Rigtige Mænd Løbet.

Sammen skal I løse syv sjove og udfordrende teamopgaver forskellige steder i byen, og I følges ad hele vejen. To af jer cykler, og en løber. Det er selvfølgelig helt op til jer, hvem der gør hvad.

I bliver udfordret på jeres samarbejde, fysik og holdånd. Vil det lykkes jer at klare skærene sammen, når først det går løs?  

Sådan tilmelder I jer
Tilmeld jer løbet på sportstiming.dk/event/5187.  Fristen for tilmelding er den 1. juni ved midnat. Det koster kun 300 kr. + 15 kr. i gebyr for jer som samlet hold at deltage, og der er medaljer og seje T-shirts til alle.    

Løbet er arrangeret af Dansk Firmaidrætsforbund. Læs mere om hele Rigtige Mænd Sjakket på rigtigemænd.dk.