Samgravning i Digterparken

belysnings og fiberprojektkort digterparken
15. januar 2018

Fra marts – juli 2018 renoverer og udskifter vi el-kabler og lægger tomrør i Digterparken. Ønsker du at samgrave med Ballerup Kommune, kan du komme til informationsmøde den 24. januar og høre nærmere

Ballerup Kommune renoverer og udskifter el-kabler i Digterparken og sideveje i forbindelse med, at vi moderniserer belysningen i området. Der vil blive længdegravet i størstedelen af området.

I samme ombæring lægger vi tomrør for at forbinde kommunale bygninger med fibernet. Strækningen vil formentlig løbe langs Digterparken, op ad Viggo Barfoeds Allé og videre til Håbetsvej langs Egebjergstien.  Ruten er dog ikke endeligt besluttet og kan blive ændret.

Tidsplan for anlægsarbejdet
Planen er at starte anlægsarbejdet i starten af marts 2018, og vi forventer at afslutte projektet i juli 2018.

Informationsmøde den 24. januar, hvis du ønsker at samgrave
Ønsker du at samgrave, afholder vi informationsmøde onsdag d. 24. januar kl. 11.00-12.00 på Ballerup Rådhus, Hold-An Vej 7, 2750 Ballerup

belysnings og fiberprojektkort digterparken

Kortforklaring 
De røde prikker med en lys, rød linje viser, hvor belysningen kun skal udskifte master. De røde linjer viser, hvor belysningen skal længdegrave og kabellægge.De grønne linjer viser, hvor Fiberprojektet forventer at længdegrave og kabellægge. Der bliver ikke længdegravet på de veje, hvor der ikke er markeret med røde eller grønne linjer. Det gælder de fleste sideveje. Der kan forekomme ændringer til gravestrækningerne.

For mere information
Har du spørgsmål til projektet, og/eller ønsker du at samgrave med Ballerup Kommune i denne forbindelse, skal du kontakte:

Bredbåndsoperatører                   
Projektleder på Bredbåndsprojektet, Nanna A. Milthers på NAMI@balk.dk eller mobil 2069 1291

Ledningsejere
Projektleder, anlæg, Katrine Bierberg Larsen på KATL@balk.dk eller mobil 4175 0153

Læs mere om belysningsprojektet i Digterparken her.