Se udstillingen: Børn laver kunst om havlivet

kunst fisk
11. november 2020

De store børn fra Distrikt Hedegården har sammen med en lokal kunstner lavet en kunstudstilling i Hedegårdscenteret. Temaet er "Havlivet", og det er der kommet nogle flotte kunstværker ud af.

Ballerup ligger tæt på havet. I hvert fald hvis du kigger forbi Hedegårdscenteret i den nærmeste fremtid. 

Her kan du nemlig se en kunstudstilling med en masse flotte fisk, havplanter og andet fra livet under overfladen, som de store børn fra børnehusene i Distrikt Hedegården har lavet i samarbejde med den lokale kunstner Christina Elvira Godsk.

- Alle distriktets børn har arbejdet med emnet ”Fisk og havet” med baggrund i bøger, sange, ture og masser af undersøgende aktiviteter. De største børn fra hvert børnehus i distriktet, har derudover tilbragt fem formiddage  i selskab med Christina, som gennem kunst og fortælling har skabt et kunstnerisk havunivers sammen med børnene, fortæller Dorit Jensen Coleman fra Distrikt Hedegården.

Nu fortsætter arbejdet med emnet hjemme i børnehusene, hvor alle de nye ord, begreber og indtryk flittigt bliver brugt i børnenes leg.

Udstillingen bliver vist i et butikslokalet i Hedegårdscentret, som det lokale boligselskab har stillet til rådighed. Da udstillingen kun kan nydes gennem vinduerne, er det næsten som, at centeret nu har fået sit eget akvarium. I hvert fald de næste fire uger. 

Udstillingen har fået midler via Kultur- og Fritidsudvalgets børnekunstpulje