Send dine ideer og forslag til bydannelsen ved Telegrafvej

Send ideer og forslag til bydannelsen ved Telegrafvej
1. november 2017

Et ældre erhvervsområde ved Telegrafvej er udpeget til at kunne bruges til nye formål. Se det spændende debatoplæg, og send os dine gode ideer og forslag.

Den 30. oktober besluttede Kommunal­­bestyrelsen at indkalde til ideer og forslag til omdannelsen af erhvervskvarteret omkring Telegrafvej til et mere blandet byområde med boliger og andre bymæssige formål.

Du kan se debatoplægget om omdannelse af ejendommene på Telegrafvej 7A og 7B på vores hjemmeside ballerup.dk/blivhoert. Debatoplægget er i offentlig høring frem til den 30. november 2017.

Har du gode idéer og forslag, så fat musen eller pennen, og send dem til os inden den 29. november 2017 via ballerup.dk/blivhoert eller alternativt pr. brev til Ballerup Kommunalbestyrelse, Ballerup Rådhus, Hold-An Vej 7, 2750 Ballerup.