Socialt ansvar blev belønnet med pris

virksomhedsprisen
3. december 2018

SuperBrugsen i Skovlunde og Børnehuset Måløv By er vindere af dette års Virksomhedspris. Prisen går til arbejdspladser, der har udvist socialt ansvar

Foto: Fra venstre repræsentanter fra Børnehuset Måløv By. Leder Jette Bugge Hansen står tættest på borgmester Jesper Würtzen. På borgmesterens venstre side er det uddeler Thomas Lylloff  flankeret af medarbejdere fra SuperBrugsen i Skovlunde.

Fokus på lavere sygefravær, færre arbejdsskader eller kunsten at kunne se jobmuligheder som fx fleksjob eller skånejob. Mulighederne for at gøre en social forskel er mange, og torsdag den 29. november uddelte Ballerup Kommune for sjette gang Virksomhedsprisen.

Prisen går til både en privat virksomhed og offentlig institution, der har gjort en helt særlig indsats for at hjælpe og tage et socialt ansvar. Vinderne blev i år SuperBrugsen i Skovlunde og Børnehuset Måløv By, og de fik torsdag prisen overrakt af borgmester Jesper Würtzen med store klapsalver til følge.

- Vores jobcenter har i flere år haft et godt samarbejde med Super Brugsen i Skovlunde. Samarbejdet er kun blevet stærkere i løbet årene, der er gået. Brugsen har en rummelig og professionel tilgang til samarbejdet, og de er altid klar til at gøre en ekstra indsats. En indsats der ofte ender med at få en kæmpe betydning for et andet menneske, siger borgmester Jesper Würtzen.

Også den offentlige vinder af prisen fik rosende ord med på vejen.

- I hele Børnehuset Måløv By bliver der gjort en aktiv indsats for at skabe en rummelig arbejdsplads og give de borgere, der ikke har fodfæste på arbejdsmarkedet, en mulighed for at være en del af børnehusets gode arbejdsfællesskab. Der har været mange gode forløb i huset, og alle, der har været en del af det, er ofte kommet ud på den anden side styrket fagligt, personligt eller sprogligt, siger Jesper Würtzen.

Med de mange klapsalver til viderne fulgte også en skulptur, som nu kan stå til flot skue i Super Brugsen og Børnehuset Måløv By.

Der var i år nomineret ti private virksomheder og ti offentlige institutioner til prisen. De var:

Private virksomheder:
Rema 1000 Hedeparken, Silvan Ballerup, Remmer A/S, Sowco A/S, Ltech A/S, Ballerup Bowling, Meny Måløv, Meny Ballerup, Sportmaster Ballerup og Super Brugsen Skovlunde.

Offentlige institutioner:
Børnehuset Sesam, Børnehuset Birkegården, Plejecenter Lundehaven, Plejecenter Sønderhaven, Plejecenter Toftehaven, Plejecenter Egely, Plejecenter Kirstinehaven, Måløvhøj Skole og BFO, Køkken Ballerup og Børnehuset Måløv By.