Sognepræst Karen Mikkelsen fik Handicap-prisen

karen mikkelsen
2. maj 2017

Karen Mikkelsen fik fredag overrakt Handicap-prisen. Det skete til både kram og klapsalver i Vestkirken, hvor Karen er præst

Vestkirkens lokaler var fyldt godt op fredag eftermiddag, da uddelingen af Handicap-prisen fandt sted. Prisen gik i år til en person, som har været med til at forbedre vilkårene for personer med handicap.

Modtageren blev sognepræst Karen Mikkelsen, der tydeligvis var både glad og stolt.

- Karen er et varmt og engageret menneske. Hendes omsorg og personlighed har i mange år gjort stort indtryk på både børn, forældre og kollegaer. Det er personer som Karen, som er med til at gøre Ballerup til noget helt særligt. Karen har sikret mennesker med handicap bedre livsvilkår og livskvalitet på grund af den person, som hun er, siger borgmester Jesper Würtzen, der var inviteret af kommunens Handicapråd til at uddele prisen.

Forbilledligt arbejde for handicappede
Karen fik prisen for hendes store og forbilledlige arbejde for handicappede børn og unge i Ballerup Kommune. Med prisen fulgte også en check på 5000 kr.

I årenes løb har Karen blandt andet været med til at konfirmere rigtig mange unge fra specialklasserne på Grantofteskolen. Fra konfirmationsforberedelsen til selve højtidsdagen har Karen været med til at sikre, at der blev tale om en både værdig og smuk dag.

Ved siden af har personer i Vestkirken lært ”tegn til tale”, således at dem uden sprog også kan tage del i begivenhederne.

Med fredagens uddeling er det niende gang, at Handicap-prisen i Ballerup Kommune bliver uddelt.

borgmester og Karen
Borgmester Jesper Würtzen og Karen Mikkelsen