Spar en parkeringsafgift på din trailer eller campingvogn

Parkeringsafgift
4. oktober 2019

Læs regler for parkering af campingvogn eller trailer og undgå parkeringsafgift.

I efteråret holder mange trailere og campingvogne parkeret på vejene. Det er i sig selv lovligt, men du skal være opmærksom på, at der i Ballerup Kommune er regler for, hvor længe en trailer eller campingvogn må være parkeret.

Parkerer du en trailer eller campingvogn på vejen i mere end 24 timer, er det ulovligt, og du risikerer at modtage en parkeringsafgift. Reglen gælder for alle offentlige veje og private fællesveje i Ballerup Kommune – bortset fra veje, hvor det med særlig afmærkning er markeret, at den type parkering er tilladt.

Vejer din trailer eller campingvogn over 2.000 kilo, må den desuden slet ikke være parkeret på vejen i tidsrummet kl. 19.00-07.00. Den må dog stadig parkeres, hvor det er tilladt ved særlig afmærkning.

Parkerer du på private veje i fx boligselskaber, er der i mange tilfælde også regler for, hvor længe du må parkere din trailer eller campingvogn. Reglerne fremgår af boligselskabernes husorden eller tilsvarende papirer.

Så undgå at få en parkeringsafgift og sørg for at din trailer eller campingvogn parkeres lovligt, når den ikke er i brug.

Denne regel og andre regler for parkering i Ballerup Kommune kan du læse mere om i Ballerup Kommunes parkeringsbekendtgørelse.