Stor frivilligkonference lørdag den 29. april

Oplev store navne på Ballerup Kommunes spændende konference om frivillighed lørdag d. 29. april
2. marts 2017

Inspiration, erfaringsudveksling, udvikling og netværk er nøgleordene på Ballerup Kommunes spændende konference om frivillighed lørdag d. 29. april

Dagen byder på spændende foredrag ved blandt andre tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen samt mentaltræner og tidligere jægersoldat B.S. Christiansen. Derudover kan du frit vælge mellem en lang række oplæg ved Lars Kruse fra Danmarks Idrætsforbund og teamlederen for Roskilde Festivals interne lederuddannelse, Jonas Hedegaard, m.fl. Gå heller ikke glip af konferencens aktuelle paneldebat om foreningernes udfordringer og gevinster ved at inddrage alle i det frivillige arbejde.

Konferencen finder sted på Forenings- og Frivilligcenter Tapeten og bærer overskriften "Som ringe i vandet".

Det koster kun 75 kr. at deltage, og beløbet dækker også fuld forplejning.

Se konferencens fulde program i detaljer på ballerup.dk/29april. Her kan du også tilmelde dig. Sidste frist for tilmelding er 16. april, men husk, at tilmelding foregår efter ”først til mølle-princippet”. Det er derfor en god ide at tilmelde dig allerede i dag!

Vel mødt til en spændende og udbytterig dag i frivillighedens tegn!