Cykelcafé

Cykelcaféen er et tilbud til dig, som har brug for at komme i gang med at dyrke motion, fx oven på et sygdomsforløb.

Tilbuddet er gratis, og kræver ingen tilmelding. Du møder blot op foran SundhedsHuset kl. 09.30 med din køreklare cykel og omklædt. Vi cykler uanset vind og vejr. 

Efter cykelturen vil der være mulighed for at få en kop kaffe i Ballerup Kommunes SundhedsHus. Her kan du møde andre, der ligesom dig gerne vil være mere aktiv, og I kan inspirere og støtte hinanden.

Alle er velkomne, men du skal kunne cykle ca. 1 time i et afslappet tempo. Husk at tage behageligt tøj på, og mød op med din køreklare cykel. Vi cykler uanset vind og vejr.

Vi mødes mandage kl. 9.30 foran SundhedsHuset, Gl. Rådhusvej 13, indgangen ved glasbygningen. Cykelcaféen er åben hele året, og holder kun lukket på helligdage og i skolernes ferier.  

Tilbuddet er gratis, og kræver ingen tilmelding. Du møder blot op foran SundhedsHuset kl. 09.30 med din køreklare cykel og omklædt. Vi cykler uanset vind og vejr. 

  • Motion på cykel er en skånsom og hyggelig måde at bevæge sig på, specielt hvis du har problemer med knæ eller hofte.
  • Hvis du måske har været igennem et sygdomsforløb og gerne vil i gang med at dyrke motion.
  • Hvis du gerne vil bevæge dig i afslappet tempo. Der vil være pauser undervejs på ruterne.

Cykelcaféen er et samarbejde mellem Ballerup Kommune og Cyklistforbundet, og bliver varetaget af frivillige fra Cyklistforbundets lokale afdeling i Ballerup. Peter Bendix er en af disse frivillige, og ham kan du møde, når du kommer til cykelcaféen. Læs mere om Cykelcaféen her.

Hvis du ønsker at være frivillig i Cykelcaféen, eller ønsker anden information, er du velkommen til at kontakte Peter på mail: anniogpeter@webspeed.dk

Kontakt

Peter Bendix

22966735

E-mail