Sundhedsugen veloverstået

3. oktober 2016

Sidste uge stod i sundhedens tegn. Her blev Sundhedsugen for første gang afholdt. Det blev en uge med fokus på sundhed i alle afskygninger

Mandag i sidste uge gik startskuddet til Sundhedsugen, da borgmester Jesper Würtzen på Ballerup Bibliotek åbnede for en uge med fokus på fysisk og mental sundhed, velvære og trivsel. Sundhedsugen blev afholdt med ”Sund hele livet” som tema. 

Ugen bød på en masse gratis aktiviteter for alle, og blandt aktiviteterne var blandt andre orienteringsløb for hele familien, babymassage og -motorik for de helt små, sundhedsdag i Grantoften, badminton i Måløv, svømning i East Kilbride Badet, styrketræning, dans og glade dage i Ballerup Centret og meget, meget mere.

Der var i det hele taget lagt vægt på, at ugen havde noget at tilbyde alle aldre og givent aktivitetsniveau. Så enten om man var ung, ældre eller midt imellem, så var der en masse aktiviteter, man kunne deltage i.

Sundhedsugen blev til i et samarbejde mellem Ballerup Kommune og en lang række frivillige foreninger og organisationer og det private erhvervsliv.

Fotos fra ugen


Skoletjenesten


Babymotorik


Linedance


Linedance


Madværksted


Mindfulness


Sundhed i Ballerup Centret


Sundhed i Ballerup Centret


Badminton i Måløv