Sygeplejersker og sundhedsassistenter: Job hos os?

hjemmeplejeillustration
22. august 2017

Til september er der Åbent Hus: Plejeområdet i Ballerup udvikler sig i en rivende fart - og vi har en spændende arbejdsplads til dig, der er sygeplejeske eller social- og sundhedsassistent.

Plejeområdet i Ballerup udvikler sig i en rivende fart -  og vi har brug for mange nye kolleger til at skabe den bedste service for vores borgere. Derfor åbner vi dørene og fortæller om alt det, vi kan tilbyde nye medarbejdere – det kunne være dig!

Hvornår? Tirsdag d. 12.09.17 mellem kl. 17.00 og 19.00
Hvor?       På Lindehaven, Præstevænget 11, 2750 Ballerup
Hvordan? Ingen tilmelding, bare mød op. Vi sørger for sandwich og godt selskab.

Kom og hør mere om et job i en kommune, hvor du får:

• Rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, uanset om du er nyuddannet eller erfaren
  • Dygtige kolleger, du kan sparre og udvikle området sammen med
  • Ledere, der lytter til dine gode idéer og giver dig frihed og indflydelse
  • Samarbejde, tillid og retfærdighed – det er nemlig de værdier, som vi måler på og arbejder efte

Du vil høre om kommunens udvikling og har mulighed for at spørge kolleger fra:

• Plejeboligerne
  • Korttidspladserne
  • Hjemmesygeplejen
  • Hjemmeplejen
  • Det tværgående sygeplejeteam

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til hjemmeplejen, så ring til leder af hjemmeplejen Tine Gitte Nielsen på telefonnummer 72309004.

Har du spørgsmål til plejecentre, korttidspladser eller hjemmesygeplejen, så ring til plejecenterleder Anette Wintlev-Jensen på telefonnummer 44772854