Testcenter for COVID-19 i Ballerup får ny placering

Testcenter Danmarks telt i Ballerup
14. maj 2020

Testcenter Danmarks hvide telte i Ballerup Idrætsby flytter 100 meter, da testarbejdet i teltene er generet af støv og regnvand mellem teltene ved kraftige regnskyl. Ny placering er mellem Ballerup Super Arena og East Kilbride Badet.

Testkapaciteten for test af COVID-19 blev i slutningen af april udbygget med et testcenter i Ballerup Idrætsby på grusarealet bag Topdanmark Hallen. Testcentret tester personer uden symptomer på COVID-19.

Arbejdet på grusarealet bliver generet af støv samt vand på terrænet mellem teltene ved kraftige regnskyl. Derfor får testcentret fra fredag den 15. maj ny placering mellem Ballerup Super Arena og East Kilbride Badet.

Fortsat kun ét testcenter

For at testarbejdet kan fortsætte, bliver der opsat nye telte på parkeringspladsen, mens testarbejdet fortsætter på grusarealet. Når alt er på plads på parkeringspladsen, bliver teltene på grusarealet fjernet. Der er altså ikke tale om, at Testcenter Danmark er i gang med at udbygge eller lave to testcentre på stedet.

Samtidig med at testcentret skifter placering, bliver adgangsvejen til de hvide telte ændret. Der er nu adgang til Testcenter Danmark i Ballerup Idrætsby via lyskrydset til Ballerup Super Arena og ikke længere via Markbækvej.

Se spørgsmål og svar om testcentret i Ballerup