Tillykke til turboløberne

22 elever fra Baltorpskolen kunne stolt vise deres diplomer frem efter et veloverstået turboforløb
20. marts 2018

22 elever fra 8. årgang på Baltorpskolen har netop gennemført et intensivt turboforløb. De er nu tættere på målet om en ungdomsuddannelse.

Foto: Det var 22 stolte elever, der modtog et diplom efter ti intensive skoledage, hvor der kun var dansk, matematik og personlig udvikling på skoleskemaet.

Vi har samlet et par snapshots fra den festlige reception for elever, forældre og lærer efter turboforløbet var vel overstået for de håndplukkede elever fra 8. årgang på Baltorpskolen, afdeling Rugvænget.

Eleverne har arbejdet med ni kompetencer i løbet af forløbet
Undervejs i forløbet har eleverne har arbejdet med ni kompetencer, som hjælper med at holde
dem på sporet af den gode udvikling både under og efter forløbet.

Flotte testresultater
De flotte testresultater efter forløbet taler næsten for sig selv.Eleverne rykker sig så meget,at de næsten sprænger skalaerne.

Emma fra 8. E og hendes mor, Dorthe Vestergaard, studerer de flotte resultater sammen med lærer Torben Bille.
”Jeg har rykket mig meget i dansk og er også blevet udfordret på en anden måde end jeg plejer. Jeg er glad for, at vi fortsætter med et otte ugers mentorforløb, da den del helt klart har gjort den største forskel for mig,” siger Emma. Her studerer Emma og hendes mor, Dorthe Vestergaard, de flotte resultater, sammen med lærer og mentor Torben Bille.

Torben Bille holder tale for eleverne
Lærer og mentor Torben Bille holdt tale for eleverne ved receptionen og fortalte, hvor stolt han var over elevernes flotte resultater på rekordtid. ”Vi arbejder på at gå fra et fastlåst mindset - ’jeg kan ikke’- til et åbent mindset - ’jeg øver mig’. Den største udfordring for eleverne er typisk ikke deres faglige evner men derimod deres mindset. Det er mindsettet, der for alvor rykker de unge, og kan medvirke til at gøre en verden til forskel,” siger Torben Bille.