Topmoderne genbrugsstation klar til indvielse

Den nye genbrugsstation er åben
10. januar 2019

Genbrugsstationen er blevet totalrenoveret, og det fejrer vi med en festlig indvielse lørdag den 19. januar.

Adressen for Genbrugsstationen er fortsat Energivej 44, 2750 Ballerup men ellers er alt andet stort set forandret.

Den gamle genbrugsstation er nemlig blevet jævnet med jorden i forbindelse med en omfattende renovering. Og efter ni måneders ombygning, slog vi den 7. januar dørene op for en topmoderne og langt mere brugervenlig genbrugsstation.

Den nye genbrugsstation er først og fremmest blevet mere overskuelig, men den har også fået en række nye faciliteter. En af de mange forbedringer er en kørerampe, som du også kan se på billedet. Den er fiks, for det betyder nemlig, at du slipper for at  løfte dit tunge affald op i containerne. I stedet kører du bare op af rampen og kaster affaldet direkte ned i containeren.

Åbent døgnet rundt
Som noget nyt er der nu også døgnåbent på genbrugsstationen. Det betyder, du kan komme af med dit affald på alle tider af døgnet. Husk, at du skal tilmelde dig, hvis du skal have adgang til genbrugsstationen uden for normal åbningstid.

Du tilmelder dig døgnåbent adgang via hjemmesiden her

Hvis du har brug for hjælp til dit affald, kan du også besøge genbrugsstationen i den bemandede åbningstid. Der er åbent fra kl. 10-18 alle ugens dage.

Se åbningstiderne for genbrugsstationen her

Genåbningen markeres på festlig vis
For at markere genåbningen af genbrugsstationen inviterer vi brugerne af genbrugsstationen til en festlig indvielse af vores nye Genbrugsstation.

Det sker:

Lørdag den 19. januar fra kl. 10-13 på Energivej 44, 2750 Ballerup.

Der bliver masser af sjove aktiviteter for både store og små:

• Fernisering af kunstudstillingen ”Krop og Genbrug”. Oplev den flotte og kreative udsmykning af genbrugsstationen, som elever fra 6. klasse i Ballerup Kommune har lavet.
  • Lærerige lege og konkurrencer om affald og genbrug for store og små.
  • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål om affaldssortering og genbrug.

Vi byder også på lidt at spise og drikke. Den økologiske pølsevogn kigger forbi, og der er også mulighed for en dejlig varm kop kaffe/kakao eller et stykke kage.

Program:
Kl 10.00:                      Velkommen
kl 10.30:                       Velkomsttale af Hella Tiedemann (A), Formand for Teknik- og Miljøudvalget
kl. 10.45-13.00:             Gå på opdagelse på den nye genbrugsstation

Læs mere om genbrugsstationen her