Topmoderne tandklinik til børn og unge indviet

åbning af tandklinik
14. maj 2019

Den første af en række renoverede og topmoderne kommunale tandklinikker er genåbnet. Klinikken ligger på Baltorpskolen afd. Grantoften

Foto: Borgmester Jesper Würtzen (A) klipper - med kirurgisk præcision - snoren til den nye tandklinik. Overtandlæge Rikke Østergaard Reich står til venstre og ser til.

Det er nok de færreste, der klapper i hænderne og forventningsfulde ser frem til, at de skal til tandlægen. Nu er der dog godt og spændende nyt til børn og unge i Ballerup Kommune.

Den kommunale tandpleje er i fuld gang med at renovere og modernisere en række af ders tandklinikker, og mandag den 13. maj genåbnede den første tandklinik med topmoderne udstyr, lyse farver på væggene og med moderne og indbydende indretning.

Læs også: Besøg Tandplejens hjemmeside

Klinikken ligger på Baltorpskolen afd. Grantoften, og til genåbningen var der fundet både rødt bånd og en klinisk indpakket saks frem, som borgmester Jesper Würtzen omhyggeligt kunne klippe båndet over med.

- Det er blevet en super flot og topmoderne tandklinik. Klinikken er ikke bare blevet ombygget, den er også blevet udbygget. I forbindelse med ombygningen har vi også kunnet samle ekspertisen ét sted. Det sikrer god og kompetent tandbehandling, mulighed for sparring og godt arbejdsmiljø, siger borgmester Jesper Würtzen (A).

Klinikken på Baltorpskolen afd. Grantoften dækker skole- og dagtilbudsdistrikterne Baltorpskolen og Hedegårdsskolen. Cirka 3400 børn hører til tandklinikken. Tandklinikken i Skovlunde er under renovering i øjeblikket, og den forventes at genåbne til efteråret 2019.