Parkering og afsætning

 

Her kan du finde information om parkering, handicap-parkering, taxaer og afsætning ved Banegårdspladsen.

handicap-parkering

Det har været nødvendigt at nedlægge de parkeringspladser, som tidligere har været på banegårdspladsen.

Til erstatning har kommunen anlagt flere nye parkeringspladser i bymidten: en på Rolighedsvej; en på Linde Allé ved Hold-an Vej, og på p-arealerne ved det tidligere posthus. Desuden er p-arealerne på Lindevænget (ved banen) blevet opgraderet og forøget. Endelig er der tilført p-pladser i den midlertidige indsnævring af Hold-an Vej.Handicap-parkering

Der findes handicap-parkeringspladser ved Bydammen/Linde Allé og på den nye p-plads ved Linde Allé/Hold-an Vej. Der findes ligeledes handicap-pladser på den anden side af banen ved Netto.

Derudover er der etableret midlertidig handicap-parkering og afsætning (kiss-and-ride) foran biblioteket.

Når Banegårdspladsen er færdig, vil der igen være mulighed for handicapparkering tæt på stationen ved den nye plads foran biblioteket.

Indtil hele Banegårdspladsen er færdig, og der bliver anlagt afsætningspladser ved den nye plads foran biblioteket, kan du sætte passagerer af på den midltertidige afsætningsplads på grusarealet foran biblioteket samt på parkeringsarealet ved Bydammen (bag Lidl) eller på Banetoften (ved Netto) syd for banen.

Det er også muligt at køre ad Lindevænget og sætte passagerer af ved stationen (for enden af det tidligere posthus).

 

Indtil Banegårdspladsen er færdig, kan du sætte kørestolsbrugere af på den midlertidige afsætningsplads på grusarealet foran biblioteket,samt på parkeringsarealet ved Bydammen (bag Lidl) eller på Banetoften syd for banen. Her findes også handicap-parkeringspladser.

Du kan også sætte passager af på Lindevænget (for enden af det tidligere posthus).

Når Banegårdspladsen er helt færdig, vil der igen være afsætningspladser ('kiss-and-ride') og handicap-parkeringspladser nærmere på stationen, ved den nye plads foran biblioteket.

I den periode, hvor banegårdspladsen omlægges, har taxaerne ikke faste holdepladser. De kan samle passagerer op og sætte dem af enten på parkeringspladsen ved Bydammen (bag Lidl og apoteket) eller ved Banetoften (ved Netto) syd for S-banen. Stederne er vist med gule stjerner på kortet nedenfor.

Når den nye busterminal er færdig, vil der igen være faste taxaholdepladser ved stationen.

 

 

Kontakt

Ballerup Kommune

Annegitte Hjort
Byplanlægger

Send sikker besked

Send venligst mail i stedet for telefonopkald

banegaardspladsen@balk.dk