Fakta om multihuset (UCC)

Oplæg til overordnet fordeling af funktioner i det nye multihus
Foto: Oplæg til fremtidig fordeling af funktioner i den tidligere UCC-bygning

En enig kommunalbestyrelse købte i sommeren 2016 den tidligere UCC-bygning i Skovlunde. Med sine mange kvadratmeter, gode faciliteter, og centrale beliggenhed er bygningen et rigtig godt køb.

Ved hjælp af input fra borgere, brugere, medarbejdere og øvrige interessenter laver vi nu en ombygning af det eksisterende hus og forvandler det til et moderne multihus, der kan bruges til flere formål.

Kasperskolen flytter ind på adressen og det samme gør vores tilbud for voksne med særlige behov. De lokale foreninger har allerede taget huset til sig og har stor glæde af idrætshallen, koncertsalen og gymnastiksalene. Det bliver et hus med masser af aktivitet og et nyt samlingssted for alle borgene i Ballerup Kommune.

Fakta om UCC-bygningen

Bybjergvej 25/Ejbyvej 35, 2740 Skovlunde

Professionshøjskolen UCC (indtil 2008 kendt som KDAS)

Den nuværende indretning har fløje til undervisningslokaler, som ved istandsættelse også kan bruges til boliger, en sportshal, to små gymnastiksale, en sal til foredrag, et bibliotek samt en kantine.

En grund på ca. 50.000 m2 og en bygning på ca. 14.000 m2

122.000.000 kr., heraf grundværdi: 27.472.500 kr.

Prisen for bygningen er 53 mio. kr., svarende til ca. 3.800 kr. pr. kvm.

I dag er der en stor parkeringsplads med plads til cirka 150 biler.

Set i forhold til den hidtidige anvendelse bygningerne, så er der ikke noget der tyder på, at den fremtidige anvendelse vil ændre nævneværdigt på mængden af trafik i området.

Som besøgende eller bruger kan man hurtigt komme til og fra ejendommen, da den ligger i kort afstand til Ballerup Boulevard. Der er desuden busforbindelser fra Skovlunde Station - bus nr. 145 (fremme på 4 min) og 142 (fremme på 9 min).
 

Kontakt

Ejendomschef 
Mads Bo Bojesen

2069 1272

E-mail