Tusind elever studerer og duellerer på dyr og menneske

28. oktober 2016

Ballerup Kommune og DTU Diplom er igen i år værter for FIRST LEGO League. Et spændende undervisningsprojekt, der startede midt i september og slutter med et stort finale-brag lørdag den 5. november.

Dyr er årets udfordring i Nordeuropas største FIRST LEGO League turnering, hvor skoleklasser fra fem kommuner konkurrerer på kreative løsninger og teknisk kunnen med projektopgaver og robotter.

FIRST LEGO League er en international turnering for unge skoleelever fra 5. til 8. klasse. Idéen er at anspore til glæden og begejstringen ved at arbejde med teknologi og videnskab. Eleverne lærer noget vigtigt om at samarbejde, træffe beslutninger, støtte hinanden, være præcise og kende kvalitet fra det modsatte. Det er undervisning, når det er bedst.

Lørdag den 5. November fremlægger holdene deres resultat af otte ugers hårdt arbejde på DTU Diplom, hvor der dystes i kreativitet, snilde og samarbejde.
Kig forbi og vær med, når robotterne og elevernes løsninger slippes løs. Der er fri entré.

Frist LEGO League
Sted: DTU Diplom Ballerup Campus, Lautrupvang 15