Fakta om UCC-projektet

En enig kommunalbestyrelse i Ballerup Kommune har besluttet at købe ejendommen, som tidligere har huset UCC Professionshøjskolen i Skovlunde (tidligere KDAS).

Kommunen køber bygningen for at komme ud af dyre lejemål andre steder og for at samle en række af kommunens aktiviteter.

Huset har flere gode faciliteter og vil derfor vil derfor give plads til mange kommunale aktiviteter og et rigt fritids- og kulturliv. Ejendommen rummer bl.a. en nye hal, teatersal, to gymnastiksale, en stor kantine og værkstedsbygninger.

Ejendommen skal huse både Kasperskolen og bofællesskaber for voksne med særlige behov.

Fakta om UCC-bygningen

Bybjergvej 25/Ejbyvej 35, 2740 Skovlunde

Professionshøjskolen UCC (indtil 2008 kendt som KDAS)

Den nuværende indretning har fløje til undervisningslokaler, som ved istandsættelse også kan bruges til boliger, en sportshal, to små gymnastiksale, en sal til foredrag, et bibliotek samt en kantine.

En grund på ca. 50.000 m2 og en bygning på ca. 14.000 m2

122.000.000 kr., heraf grundværdi: 27.472.500 kr.

Prisen for bygningen er 53 mio. kr., svarende til ca. 3.800 kr. pr. kvm.

I dag er der en stor parkeringsplads med plads til cirka 150 biler.

Set i forhold til den hidtidige anvendelse bygningerne, så er der ikke noget der tyder på, at den fremtidige anvendelse vil ændre nævneværdigt på mængden af trafik i området.

Som besøgende eller bruger kan man hurtigt komme til og fra ejendommen, da den ligger i kort afstand til Ballerup Boulevard. Der er desuden busforbindelser fra Skovlunde Station - bus nr. 145 (fremme på 4 min) og 142 (fremme på 9 min).
 

Kontakt

Ejendomschef 
Mads Bo Bojesen

2069 1272

E-mail