UDSOLGT: Fortryllende kinesisk nytårsshow i Baltoppen LIVE

kinesisk nytår
3. december 2019

Mandag den 13. januar 2020 kan borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund opleve et storslået og betagende kinesisk nytårsshow, når Bycirklen fejrer det kinesiske nytår. Det foregår i Baltoppen LIVE

UDSOLGT - ALLE BILLETTER ER SOLGTBorgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund får igen chancen for at starte det nye år med manér. Det sker, når en lang række dygtige og prisvindende kinesiske dansere, artister og akrobater går på scenen i Baltoppen LIVE i Ballerup til et betagende nytårsshow.

Showet finder sted mandag den 13. januar kl. 19.30, og det kommer til at ske i et væld af lys, farver, musik og akrobatik. Nytårsshowet er arrangeret af de tre kommuner i samarbejde med den kinesiske ambassade for at markere Bycirklens strategiske samarbejde med den kinesiske storby Wuxi. Samarbejdet med Wuxi har eksisteret i over ti år.

Køb billetter: Kinesisk nytår (sælges fra tirsdag den 10. december, kl. 10.00)

- Nytåret er én af de vigtigste traditioner i Kina, og fejringen er noget, som kineserne sætter en stor ære i. Nytårsshowet byder på nogle af Kinas dygtigste artister, så der venter med garanti et flot og betagende nytårsshow, som sidste år resulterede i et stående bifald fra publikum, siger borgmester Jesper Würtzen (A).

Før showet vil der være mulighed for at besøge stande, hvor kinesiske kunstnere vil demonstrere deres ædle kunsthåndværk. Et besøg her vil være med til at få publikum i den helt rigtige stemning op til showet.

Rift om billetter

Nytårsshowet finder sted mandag den 13. januar 2020 i Baltoppen LIVE, Baltorpvej 20, 2750 Ballerup. Fra tirsdag den 10. december kl. 10.00 er det muligt at bestille billetter på hjemmesiden billetto.dk. Billetterne koster 50 kr. pr. stk., og der plejer at være rift om pladserne.

Forestillingen begynder kl. 19.30, og fra kl. 17.30 er der mulighed for at besøge stande, hvor kinesiske kunstnere vil demonstrere deres ædle kunsthåndværk.