Vellykket stjerneløb for Rigtige Mænd

Velfortjent medalje til deltagerne ved Rigtige Mænd Løbet på Fars Dag
11. juni 2018

For 18 friske mænd fra Ballerup bød Fars Dag i sidste uge på sved, sjov og samarbejde, da Rigtige Mænd Løbet blev afviklet, denne gang i Brøndby.

Foto: Deltagernes velfortjente belønning for at passere målstregen tirsdag aften ved Rigtige Mænd Løbet.

Det var i alt 69 spændte og modige mænd på Brøndby Stadion, som tirsdag aften ventede på lyden af startskuddet til det ti kilometer lange løb, der ville sætte deltagernes fysik og samarbejdsevner på en hård, men sjov prøve.  

Deriblandt 18 seje mænd fra Ballerup, som denne gang var rykket til Brøndby for at deltage i årets omgang af Rigtige Mænd Løbet. Samtlige mænd havde meldt sig til løbet i tremandshold, der skiftedes til at cykle eller løbe den udfordrende distance.

Råstyrke på ruten
Sammen skulle de 23 aktive teams tilbagelægge en rute med syv forskellige fysiske og mentale udfordringer med farverige navne som bl.a. Edderkoppen, VVS’eren og Hundeproppen. En klassisk forhindringsbane skulle de energiske mænd også igennem. Alt sammen for at teste holdenes sammenhold, samarbejdsevner, udholdenhed og fysiske kræfter.

Vejret viste sig heldigvis fra sin bedste side og sendte god solenergi ned til de seje deltagere, som efter to timer kunne løfte armene i vejret og modtage en velfortjent medalje for alle strabadserne.

Rigtige Mænd-løbet arrangeres af Dansk Firma Idrætsforbund. I år var det anden gang, at løbet blev afviklet, og det fandt sted samtidigt i 21 byer landet over.

 

Sjov forhindringer under Rigtige Mænd Løbet på Fars Dag

Foto: Utraditionelle midler blev taget i brug for at teste deltagernes fysik og udholdenhed.

 

Stærkt samarbejde på holdene ved Rigtige Mænd Løbet på Fars Dag

Foto: Ruten for de seks Ballerup-hold bød ikke kun på hårde fysiske udfordringer. Mændenes evne til at samarbejde var helt nødvendig for at kunne gennemføre løbet.

 

Plads til smil under Rigtige Mænd Løbet på Fars Dag

Foto: Trætheden kunne spores i Ballerup-mændenes ansigter undervejs, men smil og latter var der hele tiden kræfter til.