Verdensmålsfestival i Ballerup bliver rykket til 2021

Verdensmålsfestival Danmark for Målene kommer til Ballerup
21. april 2020

Festivalen ”Danmark for Målene”, som skulle have fyldt Kirketorvet i Ballerup den 4. juni 2020, er rykket præcis ét år frem til den 4. juni 2021. Samtidig flytter arrangementet til Banegårdspladsen.

Det skulle have været en tidlig sommerdag i år med fokus på FN’s 17 verdensmål, bæredygtighed, grøn omstilling og masser af aktiviteter for børn og voksne. Datoen var sat til den 4. juni, og det er den sådan set stadig, men nu er arrangementet rykket til 2021.

På grund af den ekstraordinære situation med at forhindre spredning af coronavirus har verdensmålsfestivalen ”Danmark for Målene” valgt at flytte samtlige arrangementer i Danmark, som skulle have fundet sted inden sommerferien.

Da Kirketorvet på den anden side af sommerferien står foran et større gravearbejde, er det ikke muligt at finde en ny dato i år.

Derfor har Ballerup Kommune valgt at flytte arrangementet præcist ét år og rykke det til Banegårdspladsen i Ballerup.

- Det er ærgerligt, at vi ikke kan afvikle verdensmålsfestivalen i år. Jeg er sikker på, festivalen ville have været en stor oplevelse for kommunens borgere og virksomheder. Heldigvis har vi allerede en ny dato klar og et år ekstra til at forberede en fantastisk festival. Den finder sted på Banegårdspladsen, som til den tid vil være i topform, da det igangværende byggeri vil være fuldendt, siger Jesper Würtzen, borgmester i Ballerup Kommune.