Vi mangler at høre, hvordan DU har det!

Efterlysning! Vi mangler at høre, hvordan DU har det.
2. marts 2017

I starten af februar modtog en række borgere i Ballerup et spørgeskema i deres e-Boks, digitale eller fysiske postkasse. Mangler vi at høre fra dig?

Spørgeskemaundersøgelsen ”Hvordan har du det?” skal give et unikt indblik i vores sundhed, sygdom og trivsel, og resultatet vil betyde, at Ballerup Kommune og Region Hovedstaden bliver endnu bedre til at målrette forebyggende indsatser på sundhedsområdet. Vi har derfor brug for hver eneste besvarelse. Rigtig mange borgere har allerede svaret - men vi mangler stadig at høre fra nogle. Jo flere der svarer, jo mere præcise bliver resultaterne, og jo større bliver vores viden om, hvordan kommunen og regionen planlægger fremtidige sundhedsindsatser og forbedrer borgernes sundhed.

Mangler du at besvare undersøgelsen, så skynd dig at udfylde spørgeskemaet. Du har stadig mulighed for at vinde gode præmier.

Har du brug for hjælp eller yderligere information, så læs mere på hjemmesiden www.fcfs.dk, eller ring på tlf. 38 63 40 58.

Vi glæder os til at modtage dit svar!