Ballerup Idrætspark

En del af Ballerup Idrætsby

Ballerup Kommune har 15 græsfodboldbaner, to grusbaner og to kunstgræsfodboldbaner, der administreres under Ballerup Idrætsby. De fleste baner findes i den centrale Ballerup Idrætspark samt i Måløv Idrætspark.

Kommunens idrætsforeninger får baner stillet gratis til rådighed. Andre brugere kan leje baner ved henvendelse til Ballerup Idrætsby. 

Se takster for Ballerup Idrætsby

Se kort over fodboldbaner i Ballerup Idrætspark

Ud over de mange fodboldbaner til træning og leg rummer Ballerup Idrætspark især to super faciliteter til fodboldspillere: 

Ballerup Idrætsparks opvisningsbane
Ballerup Idrætspark, Ballerup Idrætsby 3, 2750 Ballerup

  • I en oase af grønt ligger Ballerup Idrætsparks opvisningsbane. Fra fugleperspektiv er den helt unik, i folkemunde kaldes den "gryden". Banen bliver holdt ved lige med største forsigtighed og der er mulighed for entré og billetsalg til de store kampe.
  • Opvisningsbanen blev anlagt i perioden 1960-1970. I 1980'erne blev det udvidet med en tribune. Der kan være omkring 4.000 tilskuere på stadion, hvoraf 1.100 kan sidde på overdækkede siddepladser.
  • I 1977 blev der sat tilskuerrekord på hele 10.000 tilskuere.  

Topdanmark Hallen - overdækket kunstgræs
Ballerup Idrætsby 36, 2750 Ballerup

  • Topdanmark Hallen er muligheden for at træne professionelt under tag. Hallen er en såkaldt frisklufthal. Det vil sige, at den er åben for vinde, og at den er uopvarmet, men at den er lukket for sne og regn. Altså så tæt på de udendørs forhold som muligt.
  • Topdanmark Hallen er imponerende i størrelse og konstruktion, og den giver mulighed for at fodboldklubber kan træne hele året. Der er ikke tilskuerpladser, men det er naturligvis muligt at sidde i kanten af banen, mens venner eller børn træner.
Kontakt

Ballerup Idrætspark
Ballerup Idrætsby
Ballerup Idrætsby 38-40
2750 Ballerup

 

Hjemmeside