Ballerup Bibliotekerne

Ballerup Bibliotekerne består af Ballerup Bibliotek, Kulturhus Måløv og Skovlunde Kulturhus. 

Ballerup Bibliotekerne formidler kultur, viden og oplevelser i tæt samarbejde med borgerne og en stor gruppe engagerede frivillige.

På biblioteket og i kulturhusene kan du låne bøger, film, spil, musik og meget mere. Du har også gratis adgang til en lang række forskellige faciliteter og ressourcer både fysisk og digitalt. Du kan bl.a. booke mødelokaler og studierum og bruge forskelligt elektronisk udstyr som fx computere, scannere og printere. I Makerspace på Ballerup Bibliotek har du også adgang den nyeste teknologi som f.eks. laserskærere og 3D-printere.

Ballerup Bibliotekerne udbyder løbende en bred vifte af inspirerende, sjove og lærerige aktiviteter og kurser for både børn og voksne. Her kan du opleve alt fra børneteater til kreative workshops og kunstudstillinger eller IT-kurser og forfatterforedrag samt debatarrangementer om aktuelle temaer. På bib.ballerup.dk finder du information om aktiviteter og tilbud for både voksne og børn i alle tre huse. 

I den selvbetjente åbningstid kan alle, som er fyldt 15 år og oprettet som lånere, frit benytte Ballerup Bibliotekernes faciliteter og tilbud fra 7-22 alle ugens dage.

Her kan du se åbningstider for Ballerup Bibliotek

Kontakt

Ballerup Bibliotek
Banegårdspladsen 1
Åbningstider
Tlf. 4477 3333

Kulturhus Måløv
Måløv Hovedgade 60
Tlf. 4477 2060

Skovlunde Kulturhus
Bybjergvej 10
Tlf. 4477 2577

Ballerup Bibliotek