De større idrætsfaciliteter

I Ballerup Kommune er der en række større idrætsfaciliteter, bl.a. en svømmehal, fodboldstadion, en overdækket kunstgræsbane, et atletikstadion og Ballerup Super Arena. Alle disse anlæg drives af Ballerup Kommune under organisationen Ballerup Idrætsby. Du kan læse mere om de enkelte faciliteter herunder. 

Ballerup Idrætsbys kalender får du et samlet overblik over events, kampe, turneringer mv., som foregår på de forskellige faciliteter. 

Herudover har Ballerup Kommune en række mindre lokalt placerede idrætsfaciliteter, med bl.a. gymnastiksale, haller og svømmesale i tilknytning til kommunens skoler.

Ballerup Atletik Stadion ligger åbent og indbydende i de grønne omgivelser i Ballerup Idrætsby.

Atletikstadion har blandt andet en 400-meter løbebane, kastebure til hammerkast, discos og kuglestød, en længdespringsbane med sandgrav, udstyr til højdespring og et stangspringsanlæg. 

Læs mere på Ballerup Idrætsbys hjemmeside

Ballerup Kommune har 15 græsfodboldbaner, to grusbaner og to kunstgræsfodboldbaner, der administreres af Ballerup Idrætsby. De fleste baner findes i den centralt beliggende Ballerup Idrætspark.

Kommunens idrætsforeninger får baner stillet gratis til rådighed. Fordeling af banetid sker en gang om året. Andre udøvere kan leje baner ved henvendelse til Ballerup Idrætsby

Ud over de mange fodboldbaner rummer Ballerup Idrætspark:

  • Opvisningsbanen - et fodboldstadion med plads til 4.000 publikummer
  • Topdanmark Hallen - en overdækket kunstgræsbane

I Ballerup Idrætspark er der endvidere en petanquebane. 

Læs mere om Ballerup Idrætsparks faciliteter på Ballerup Idrætsbys hjemmeside

Ballerup Super Arena er hele Danmarks cykelarena og mulighedernes hus. Her afholdes store sportsbegivenheder og events.

I hverdagen står den store, fleksible multihal til rådighed for Ballerups idrætsforeninger, der nyder godt af hallens mange kvadratmeter og skyhøjt til loftet.

I de danske cykelentusiasters hjerter har Ballerup Super Arena en helt særlig plads, da den er bygget op omkring en cykelbane i international standard. Cykelbanen bruges som Team Danmark-elitesportscenter for landets bedste banecykelryttere.

Ballerup Super Arena er en del af Ballerup Idrætsby. 

Læs mere på Ballerup Super Arenas hjemmeside. Du kan også følge arenaen på facebook

East Kilbride Badet er en offentlig svømmehal med et 50-meters bassin og et stort varmtvandsbassin. Badet er opkaldt efter Ballerup Kommunes tidligere venskabsby East Kilbride i Skotland og benyttes af både skoler, foreninger og badegæster med billet. 

Du kan tilmelde dig svømme- eller dykkerhold gennem en forening og du kan melde dit barn til babysvømning. Der er også åbne hold af vandgymnastik. Er du mere til at svømme eller boltre dig i vandet på egen hånd, så er du naturligvis også velkommen til det.

Læs mere på East Kilbride Badets hjemmeside. Du har også mulighed for at følge svømmebadet på facebook

I Måløv Idrætspark findes to sportshaller, der flankeres af en håndfuld græsfodboldbaner og en kunstgræsbane. "Gammelhal" er den oprindelige idrætshal i Måløv Idrætspark. Siden er den større, mere moderne "Nye hal" kommet til.

Kommunens idrætsforeninger får fodboldbaner stillet gratis til rådighed. Fordeling af banetid sker en gang om året. Andre udøvere kan leje baner ved henvendelse til Ballerup Idrætsby

Læs mere om Måløv Idrætspark og de foreninger og hold, der træner der på Ballerup Idrætsbys hjemmeside

Tapeten rummer et væld af foreninger og flotte indendørs idrætsfaciliteter som fx tennisbaner, et skydeanlæg, et bordtennisanlæg, et dartanlæg og kampsportslokaler.

Der er møde- og selskabslokaler (Store Sal og Lille Sal), hvor borgere, foreninger og private har mulighed for at afholde alt fra idrætsaktiviteter til undervisning, foredrag og musikarrangementer. 

Tapeten er én af Ballerups ældste erhvervsbygninger og var indtil 1978 landskendt som ”Brdr. Dahls Tapetfabrik”. 

Tapetens 8.000 m2 deles med Arbejdsmarkedscenter Ballerups Tilbudsservice.

Læs mere om Tapeten på Ballerup Idrætsbys hjemmeside

I Damgårdsparken findes et større udendørs tennisanlæg. Endvidere er der to indendørs tennisbaner på Tapeten. 

Ballerup Idrætsby varetager opsyn og vedligehold af banerne og Ballerup Tennisklub admininstrerer banetiderne. Har du lyst til at spille tennis, så læs mere på Ballerup Tennisklubs hjemmeside. 

Kontakt

Ballerup
Idrætsby

Ballerup Idrætsby
38-40

2750 Ballerup

Send sikker besked

E-mail