Sommerferieaktiviteter 2020

Sommerferieaktiviteter og Covid-19

Regeringen har meldt ud, at såfremt stigningen i smittede og indlagte ud fra en helhedsbetragtning ikke er større end ventet, og Statens Serums Instituts ekspertsgruppes matematiske modeller bekræfter, at det er sundhedsmæssigt forsvarligt at påbegynde fase 3, kan sommerferieaktiviteter for børn gennemføres. Samtidig ophæves forbuddet mod forsamlinger fra 10 til 30-50.

Vi følger regeringens retningslinjer, og vurderer løbende, om aktiviteterne kan gennemføres på forsvarlig vis. Hvis I har tilmeldt jeres barn en aktivitet, som bliver aflyst, får I direkte besked. Hvis der er betalt for en aktivitet, og den bliver aflyst pga. COVID-19, vil pengene blive refunderet.

Sommerferieaktiviteter

Tilmelding: https://ballerup.nemtilmeld.dk

Sommerferieaktiviteter er kun for skolebørn, der bor i Ballerup Kommune.

Aktiviteterne planlægges og afvikles af frivillige foreninger og institutioner i Ballerup Kommune.

Skolerne i Ballerup Kommune uddeler sommerferiekataloget i uge 21.

Du tilmelder dig til aktiviteterne på https://ballerup.nemtilmeld.dk/. Her vil du kunne finde de samme oplysninger om aktiviteterne, som dem der står i det trykte katalog.

Nogle aktiviteter er gratis at deltage i, mens der opkræves betaling for andre. Hvis det koster penge at deltage, skal du betale med Dankort, når du tilmelder dig. 

Hvis du ikke selv har mulighed for at betale via en computer, kan du henvende dig til Center for Skoler, Institutioner og Kultur på 2913 5587.

Hvis et hold er fyldt op, kan du vælge at komme på en venteliste. Du får en mail, hvis der bliver plads på holdet, så du kan tilmelde dig og evt. betale.

Der åbnes for tilmelding den 25. maj kl. 9.00.  

Kontakt

Center for Skoler,
Institutioner
og Kultur

Kultur & Fritid
Helle Jensen

Hold-an Vej 7
2750 Ballerup

Send en sikker besked

2913 5587

E-mail