Borgmester til erhvervslivet: Vi ønsker at understøtte jer

Borgmester erhvervsliv
14. maj 2020

Borgmester Jesper Würtzen ønsker at sende en hilsen til alle de lokale virksomheder i Ballerup Kommune.

Kære erhvervsliv i Ballerup Kommune

Danmark har været ramt af Coronakrisen i to måneder nu. Jeg er klar over, at det, der startede som en sundhedskrise, er blevet til en samfundskrise, hvor mange virksomheder kæmper for at komme helskindet igennem. Nu er vi midt i en gradvis genåbning af samfundet igen, hvilket er positivt, men der er lang vej igen, det ved vi godt.

Politisk har vi fra starten af krisen prioriteret at understøtte og hjælpe erhvervslivet så meget som muligt. Og det ønsker vi fortsat inden for de rammer, vi som kommune kan arbejde med.

Jeg vil gerne fortælle jer, at vi tænker på jer og vi ønsker at understøtte jer bedst muligt. Jeg er også interesseret i at høre fra jer, hvis der er gode ideer og muligheder, som vi ikke selv har set. Læs hvad vi har gjort for erhvervslivet under Coronakrisen her.

 

Erhvervshuset Hovedstaden tilbyder rådgivning

Vi har et tæt samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, som er den partner vi henviser til, når en virksomhed skal have rådgivning. Og rådgivning kan jo være en rigtig god mulighed lige nu, hvis der er behov for at få gang i forretningen igen. Det er som bekendt i krisetider, vi bliver mest innovative, og Erhvervshuset står klar med rådgivere inden for mange forskellige brancher.

Jeg har en tradition for at besøge lokale virksomheder flere gange om måneden, hvilket af gode grunde ikke har været muligt de seneste måneder. Hvis du gerne vil have mit besøg må du endelig tage fat i Erhvervsudviklingschef Jette Rau, så arrangerer hun mødet, ligesom hun også kan hjælpe videre til Erhvervshuset.

I løbet af sommeren vil der komme en undersøgelse fra Erhvervshuset om, hvilke områder virksomheder kan have behov for sparring til. Vi står sammen med dem klar til at lave webinarer, fysiske møder og lignende (med det antal deltagere der må være på det givne tidspunkt) med det indhold, som I mener er relevant. Derfor håber jeg, at I vil bruge tiden på at besvare den, når vi sender undersøgelsen ud. Det kan give os en god fornemmelse for, hvad der er vigtigst at prioritere efter Corona-nedlukningen.

Jeg ønsker jer alt det bedste og håber, at så mange som muligt kommer godt videre herfra.

Med venlig hilsen

Jesper Würtzen

Borgmester