Rammer for erhvervsudvikling

BusinessBallerup ønsker at skabe de bedste rammer for at drive virksomhed i kommunen – med udgangspunkt i virksomhedernes ønsker og behov.

BusinessBallerup skaber rammer for erhvervsudvikling

 • Rammer for innovation
  BusinessBallerup arbejder på at styrke relationen mellem det etablerede erhverv og kommunens uddannelsesinstitutioner. Vi har DTU Diplom i Ballerup samt et erhverv akademi og alle ungdomsuddannelser repræsenteret. Denne vidensbase udfordrer vi med konkrete handlinger og samarbejder – for innovation i virksomhederne.
   
 • Rammer for videndeling
  BusinessBallerup inviterer løbende til faglige arrangementer som gå-hjem møder, kurser og konferencer for inspiration og ny viden for virksomhederne.
   
 • Rammer for vækst
  Forskning viser, at det kan ses på bundlinjen, når virksomheder indgår i faglige innovationsnetværk. Så vi etablerer nye netværk og udviklingssamarbejder og skaber rammer for vækst.
   
 • Rammer for ekspansion
  BusinessBallerup er orienteret mod omverdenen og henter inspiration og indspark i udenlandske kommuner – både tæt på, som i München, og langt væk hos vores ”venskabskommune” Wuxi, Kina. Vi afholder eksportmøder og deler viden og understøtter ekspansion i virksomhederne.