Bliv inviteret til arrangementer

Nyhedsbrevet holder pause

Vi sætter nyhedsbrevet på pause i den kommende tid. Vi vil gerne gøre os mere synlige på LinkedIn, hvor vi vil begynde at publicere erhvervsnyheder, arrangementer og andet relevant stof. Derfor vil I ikke modtage nyhedsbreve fra BusinessBallerup i den nærmeste fremtid.

Vi håber, I vil følge os på LinkedIn, hvor vi har to sider/profiler, hvorfra vi vil sende nyheder og andet info til erhvervslivet. Se en kort beskrivelse af de to sider længere nede i dette nyhedsbrev.

Hvis du kun ønsker at modtage invitationer til arrangementer på Rådhuset, så skriv til Businessballerup@balk.dk - så kommer du på listen kun til dette.
 

 

BusinessBallerup på LinkedIn

Denne side/profil på LinkedIn er på dansk, og her vil vi dele invitationer til vores arrangementer for erhvervslivet samt erhvervsnyheder fra og om kommunen. Vi vil også dele arrangementer og andre nyheder fra relevante samarbejdspartnere eller lokale virksomheder. 

Følg os her

 

 

Invest in Ballerup på LinkedIn

Denne side/profil på LinkedIn er på engelsk, og her vil vi bl.a. dele nyheder om udviklingen af vores erhvervsområder. Overordnet har denne side til formål at dele info og nyheder, der kan tiltrække virksomheder og investorer til Ballerup Kommune. 

Følg os her

 

Kontakt

BusinessBallerup

Lea Schou Eskildsen
Kommunikationsansvarlig

72 30 95 43

E-mail