Hæder til lokale Gazelle-virksomheder

Gazelle fejring 2020
15. januar 2020

Det går godt for rigtig mange virksomheder i Ballerup Kommune, men det er gået særlig godt for 18 virksomheder, som derfor er blevet udnævnt til Gazeller for deres enorme vækst.

Vækst skaber arbejdspladser og penge til velfærd. Derfor er er vækst i virksomheder vigtigt, og hvert år i december kårer Dagbladet Børsen de hurtigst voksende virksomheder i Danmark – og udnævner dem til Gazeller. I Ballerup Kommune ligger hele 18 virksomheder, som har fået denne flotte titel i december 2019.
 
Det er svært at blive Gazelle. I løbet af fire regnskabsår skal virksomheden som minimum fordoble sin omsætning eller sit bruttoresultat. Samtidig skal der hvert år være positiv vækst. Denne vækst har Ballerup Kommune ønsket at hædre, og tirsdag var de 18 Gazelle-virksomheder derfor inviteret til fejring på rådhuset.
 
Gazellerne har mere end vækst til fælles
Snakken gik livligt blandt Gazellerne, og der blev blandt andet diskuteret emner som rekruttering af kvalificeret arbejdskraft og udfordringer i forbindelse med opstart eller skalering af virksomheden. Det er emner, som er relevante for virksomhederne på tværs af brancher, for Gazellerne repræsenterer alt fra teknologi til pharma og dødsannoncer.
 
”Vi ønsker, at det går godt for erhvervslivet i Ballerup Kommune, og derfor vil vi også gerne vise, at vi anerkender det store arbejde, der ligger bag, at en virksomhed kan blive udnævnt som Gazelle. Gazeller er fremtidens virksomheder, der er inde i en rivende udviklingsproces, og vi tænkte, at de måske kunne få gavn af at møde hinanden”, fortæller borgmester Jesper Würtzen (A) om baggrunden for arrangementet.
 
Første gang lokale Gazeller fejres 
Det er første gang Ballerup Kommune inviterer de lokale Gazelle-virksomheder til fejring på rådhuset for at lykønske dem med den flotte titel, men det er ikke sidste gang.
 
”Vi har fået positiv feedback fra de deltagende Gazeller, som synes det var rart at møde nogle med samme udfordringer, så det vil vi gentage”, siger Jesper Würtzen.
 
Til arrangementet holdt borgmesteren en tale for Gazellerne, og der var oplæg fra to af virksomhederne, og resten af tiden gik til at netværke med hinanden.
 
Gazelle fejring 2020
 
Gazelle fejring 2020
 
Fakta:
Fælles for de 18 virksomheder er, at de i december 2019 blev kåret til Gazelle-virksomhed af Børsen. En Gazelle-virksomhed er en hurtigt voksende virksomhed, der i løbet af fire regnskabsår som minimum fordobler sin omsætning eller sit bruttoresultat over de fire år. Samtidig skal der hvert år være positiv vækst.
 
Listen over virksomheder i Ballerup Kommune, der er kåret som Gazeller i 2019:
1. Timengo DPG, Ballerup
2. Biometric Solutions, Skovlunde
3. Mylan Denmark, Ballerup
4. Hartvig Gruppen, Skovlunde
5. Bontec, Ballerup
6. Cardcoin, Skovlunde
7. Anixter Danmark, Ballerup
8. TrueTech, Ballerup
9. Metnik, Skovlunde
10. Gulvlageret, Skovlunde
11. Murermester Casper Larsen, Skovlunde
12. Comadso, Ballerup
13. BR Electronics, Skovlunde
14. Timengo, Ballerup
15. Ltech, Ballerup
16. IQ Energy Nordic, Ballerup
17. Hoej.dk, Ballerup
18. Carbitek, Måløv