Pendlercykler til Lautrup

Pendlercykel Lautrup
21. marts 2018

En forsøgsordning med pendlercykler nær Lautrupområdet, skal gøre det nemmere at transportere sig mellem arbejdspladsen og offentlig transport.

 Der bliver placeret 10 cykler ved Malmparken station og 5 cykler ved busstoppestedet Ring4/Klausdalsbrovej. Ballerup Kommune har nemlig indgået en aftale med Donkey Republic om et forsøg med pendlercykler fra 3. april -30. september 2018. Derved bliver det hurtigt og nemt at komme det sidste stykke fra stationen eller stoppestedet til ens arbejdsplads. De letgenkendelige orange bycykler er af  god kvalitet og udstyret med 3 gear og lygter.

Pris og praksis
Det koster 10 kr. at leje cyklerne i 12 timer, så det er muligt at tage cyklen fra stationen eller stoppestedet om morgenen og aflevere den tilbage igen om eftermiddagen, når arbejdsdagen er slut. Cyklen skal afleveres samme sted, som den lånes. Alternativt kan du oprette et medlemskab med en fast månedlig betaling på 99 kr., hvorefter det er gratis at bruge cyklerne.

Du skal downloade Donkey Republics app, som findes til både android og iOS.

Du skal oprette en profil i appen med din email og telefonnummer, derefter indtaster du dine kreditkortinformation - og så er du parat til at bruge cyklerne. Ved få klik i appen bruger telefonen bluetooth til at låse cyklen op,  og du bliver guidet igennem forløbet af appen. Fremme ved din destination kan du låse cyklen igen ved at bruge din telefon.

Donkey Republic står for at sikre servicen virker godt, og cykler bliver vedligeholdt effektivt. Hvis du har spørgsmål eller problemer kan du kontakte support på:

Telefon: 89 88 72 27

Email: support@donkey.bike

Lokale virksomheder støtter projektet
Siemens, Tryg, World Trade Center og Ballerup Super Arena har allerede valgt at støtte op om projektet ved at sponsorere nogle af cyklerne og få deres logo på. Har din virksomhed lyst til at sponsorere en eller flere cykler, så er det fortsat en mulighed. Det koster 1.100 kr. ex. moms at få virksomhedens logo bag på en cykel i forsøgsperioden. Kontakt team mobilitet, hvis du vil høre mere: c-bem-mobilitet@balk.dk eller 41 75 01 70