Skovlunde Apotek har indviet nye lokaler

Indvielse af Skovlunde apotek
19. december 2019

Borgmester Jesper Würtzen klippede i dag den røde snor foran Skovlunde Apoteks nye lokaler ud mod Bybuen. Det markerer første etape af det nye Skovlunde bycenter er åbnet.

Kl. 9.00 torsdag morgen kunne en stolt apoteker, Jacob Lenau, byde kunder, medarbejdere og andre forbipasserende borgere velkommen til det nye Skovlunde Apotek.

”Jeg er glad og stolt over, at vi kan indvie det nye Skovlunde Apotek i dag. Tak til alle medarbejdere og familie, der har hjulpet med at få dette til at lykkes. Også en stor tak til Skovlunde-borgerne for opbakningen.  I har holdt fanen højt, og I har støttet os”, sagde Jacob Lenau ved indvielsen.En hyldest til lokalområdet

Det nye Skovlunde Apotek fremstår flot i de i spritnye lokaler. Bag disken er der skov-billeder, og midt i lokalet står en søjle beklædt med mos, som en særlig hilsen til Skovlunde.

Derudover der er flyttet en robot med ind i de nye lokaler. Den skal hjælpe medarbejderne med at finde medicin hurtigt frem til kunderne. Og der er store forventninger:

”Det er blevet et flot sted. Og nu er der jo kommet en robot, så jeg regner med, at ekspeditionen går hurtigere. Personalet er jo så søde, men jeg tror det bliver godt med robotten”, fortalte Skovlunde-borgeren Conni Jensen ved indvielsen.Starten på et nyt bycenter i Skovlunde

Borgmester Jesper Würtzen fik æren af at klippe den røde snor til det nye apotek, og i den forbindelse nævnte han, at første etape af det nye Skovlunde bycenter er åbnet op efter i dag. 

”Første etape af det nye bycenter åbner op. Det har vi ventet på i mange år. I dag er Netto ved siden af også lige åbnet, og nu apoteket. Det er dejligt”, sagde borgmesteren og fortsatte:

”Apoteket er lyst og lækkert. I har fået en smart robot, der kan hjælpe med hurtigt at finde medicin. Det er godt nok sjældent, at jeg selv har behov for at gå på apoteket, men jeg glæder mig over det nye apotek – både som Skovlunde-borger og borgmester”.Store ambitioner med apoteket

Jacob Lenau har ambitioner om, at apoteket i Skovlunde skal være mere end bare et klassisk apotek. Han har ønsker om at holde arrangementer om alt fra sygdomme, ernæring, samarbejde med industrien og andre sundhedsfaglige emner. Og så ønsker han at lære sine kunder godt at kende, så de kan få den bedste service.

Og noget tyder på, at han er på rette vej:

”Den nye apoteker er så flink og imødekommende. Man kan altid spørge ham om noget, og så hjælper han eller finder ud af det for en”, fortæller Conni Jensen.

Indvielse af Skovlunde apotek

De nye lokaler som Skovlunde Apotek er flyttet ind i. Med mosbeklædt søjle og skov-billeder bag disken.

 

Indvielse af Skovlunde apotek

Borgmesteren holder tale for apoteker Jacob Lenau, apotekets medarbejdere og fremmødte borgere ved indvielsen.