Tak for i år og på gensyn i 2021

Happy holidays 2019
21. december 2020

2020 har været et år i Coronas tegn. Ikke har meget har været, som vi kender det, og alle har været tvunget til at tænke nyt og arbejde på nye måder. Heldigvis oplever vi, at størstedelen af erhvervslivet i Ballerup Kommune kommer godt igennem coronakrisen – og det er vi glade for.

Først og fremmest vil vi sige tak for samarbejdet til jer alle. Vi har mødt rigtig mange nye virksomheder i 2020, og flere virksomheder har taget sig tid til at give os værdifulde inputs til vores processer vedrørende udviklingen af vores erhvervsområder, til justeringen af erhvervs- og vækstpolitikken og i det hele taget svaret på diverse undersøgelser. Vi sætter stor pris på alle inputs og på det gode samarbejde.

Vi starter 2021 med vores største årlige event, som er Erhvervslivets Nytårskur fredag den 22. januar 2021. Denne gang afholder vi nytårskuren digitalt og med et professionelt teknisk set-up, så du får en oplevelse af at se live TV. Se program og tilmed dig her. Eventen er åbent for alle, så du må gerne invitere en god ven eller kollega.

Visionsplan for Lautrupparken er vedtaget

Lautrupparken er et af landets største erhvervsområder med mere end 20.000 arbejdspladser og studerende. Områdets position, som førende erhvervsområde, skal fastholdes så Lautrupparken også om 10-20 år er et relevant sted at drive virksomhed og uddanne sig. Den 8. december 2020 vedtog politikerne en visionsplan for Lautrup. Det betyder, at i fremtiden skal der være caféer, åbne pladser, offentlig transport med førerløse busser samt studieboliger og andre boliger i Lautrup. Læs mere her

KILDEDAL

Ballerup Kommune er i gang med at udvikle en ny by, KILDEDAL, som skal huse 2.000 borgere og 10.000 arbejdspladser. I forhold til arbejdspladser har vi lagt os fast på at tiltrække virksomheder inden for life science, særligt med henblik på biotech, medtech og data.

Ambitionerne er høje og området skal have en international profil. Det er et projekt, vi løbende kommer til at fortælle mere om.

Der er hjælp at hente i Erhvervshuset Hovedstaden

Vi håber, at verden snart kommer videre fra udfordringerne med Corona, så virksomhederne kan arbejde på mere normale vilkår.

Skulle du være en af de virksomheder, der er hårdt ramt pga. de mange restriktioner, Corona har medført, så husk at du gratis kan søge vejledning ved Erhvervshuset Hovedstaden.

Derudover er regeringen og et bredt flertal i Folketinget netop blevet enige om en ny aftale, der forbedrer, forlænger og forenkler hjælpen til danske lønmodtagere, virksomheder samt kultur- og idrætsliv. Læs mere herVi glæder os til samarbejde og dialog med jer i 2021.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!Nytårshilsner fra BusinessBallerup

Jette Rau, Erhvervsudviklingschef