Tak til lokale virksomheder for værnemidler

Plejecenter værnemidler
17. april 2020

Sundhedssektoren i Ballerup Kommune har haft svært ved at skaffe værnemidler, og inden påske så det meget kritisk ud. Redningen skulle vise sig at komme fra lokale virksomheder med et stort samfundssind.

Flere Ballerup-virksomheder har nemlig bidraget til, at sundheds- og plejepersonale i Ballerup Kommune kan arbejde med Corona-smittede borgere på sikker vis. Virksomhederne har leveret alt fra masker, dragter og handsker til visirer og håndsprit.
 
Et af stederne, der i høj grad manglede værnemidler, er Plejecenter Sønderhaven. De modtager Corona-smittede patienter, der bliver udskrevet fra hospitalet, men som fortsat kræver behandling for sygdommen. 
 
”Vi frygtede situationen lige inden påske, da vi kunne se, at der ville gå længere tid, inden vi ville modtage værnemidler fra Regionen. Så at få hjælp på den måde fra erhvervslivet i Ballerup er helt fantastisk. Det betyder, at vores personale trygt og sikkert kan give pleje til Corona-smittede borgere samt forebygge smittespredning til andre borgere”, fortæller Lene Brangstrup, sygeplejefaglig konsulent i Ballerup Kommune.
 
Erhvervsudviklingschef i Ballerup Kommune, Jette Rau, er også taknemmelig for hjælpen fra virksomhederne:
 
”Det er dejligt at se, hvordan virksomhederne i Ballerup Kommune har stillet op og hjulpet vores kollegaer i sundheds- og plejesektoren. At så mange kunne bidrage er fantastisk at opleve. Vi sætter stor pris på samarbejdet og det store samfundssind, vi ser blandt vores virksomheder midt i Corona-krisen, og det vil vi selvfølgelig gerne takke for.”
 
Ballerup Kommune vil gerne takke disse lokale virksomheder for at hjælpe med værnemidler og udvise samfundssind på et kærkomment tidpunkt:
 
Rebecca Byg 
Glarmester Sewohl 
E-klink
Bela-Byg 
Ltech 
Aut. Kloakmester Pf service
Novo  
DTU Ballerup
TopDanmark 
Jakon 
Schneider Electric

Toms 
 
Hvis flere virksomheder ligger inde med værnemidler, de kan undvære, må I gerne kontakte sygeplejefaglig konsulent i Ballerup Kommune, Lene Brangstrup, på tlf.: 4477 1835 eller mail lebr@balk.dk
Vi har fortsat brug for flere.